Írásaim világa

Az írás számomra egyfajta elvonulás, befelé figyelés és alkotás. Mindegy, hogy épp a könyvemen dolgozom, vagy egy cikket írok meg épp. A bensőmmel való kapcsolódás nélkül egyszerűen nem megy. 

Sokszor érzem, hogy meg akar születni valami szavakban. Ilyenkor hagyom, hogy járjanak az ujjaim a billentyűzeten, és csak élvezem minden pillanatát. 

2015 óta van egy rovatom a Természetgyógyász Magazinban - Testünk üzenetei - A tünetek tükrében címmel. Van, hogy valami egészen más téma alapján születik meg egy írás, ezt olykor a szerkesztői jegyzetben olvashatod, ugyancsak a Magazinban az első oldalon, illetve, ha lejjebb görgetsz, ezeket is megtalálod letölthető anyagként.

Itt balra a régebbi, bevezető cikkeimet találod pdf formátumban, letölthető anyagként.  Alább pedig az "A tünetek tükrében" sorozat cikkei kerülnek fel. Ez a rész folyamatos feltötlés alatt áll. Az írásokat címük szerint abc sorrendben találod, s hogy a magazin melyik számában jelent meg nyomtatásban, azt a cikkek végén olvashatod.

Ha felmerülnek benned kérdések a cikkek olvasása során, vagy szívesen megosztanád velem a saját tapasztalataidat, keress meg bátran: +36 20 9375 372 vagy szivarvanykozpont@gmail.com 

(Az oldal folyamatos feltöltés alatt)

© 2022 NarayAni 1172 Budapest X. utca 4. 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!